Yaşam

Arhavi’de Resul Dindar ve Demet Akalın Kavgası

Resul Dindar ile Demet Akalın’ın neden çatıştığı merak edilirken, Resul Dindar ile Demet Akalın olayı gündeme geliyor. Artvin’de düzenlenen festivalde konser veren Demet Akalın ile Resul Dindar arasında tartışma çıktı. Resul Dindar ve Demet Akalın neden kavga etti? Detaylar haberimizde…

RESUL DİNAR VE DEMET AKALIN NEDEN KAVGA ETTİ?

Arhavi ilçesinde bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali’nin 5. gününde düzenlenen konserde Karadeniz müziğinin güçlü ismi Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın sahne aldı. Artvin’in. Resul Dindar sahneye ilk çıktığında çok sevdiği şarkıları hayranlarıyla buluşturdu. Resul Dindar, festival programı kapsamında 20:30-22:00 saatleri arasında sahne aldı. Programa göre saat 22.00’de sahne alması gereken Akalın, konseri uzatan Dindar’a tepki gösterdi. Konser devam ederken görevlinin Resul Dindar’ın yanına gelip kulağına bir şeyler fısıldaması üzerine Dindar, Demet Akalın’ın kendisinden sahneyi kedisine devretmesini istediğini iddia etti.

Mikrofonu alarak sahnenin önüne gelen Dindar, “Sana çok güzel bir şey söyleyeceğim, sen nasıl yakışacağına sen karar ver. Demet Akalın Hanım gelmezse 22.30’da çıkmak istiyor” dedi. yukarı, o gidecek. Etabı erken bitirmemi istiyor yoksa gidecek. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. “Beni tanımıyorsun, saatim on bir” dedi. .

SAHNEYE GELİYOR VE TEPKİ VERİYOR

Dindar’ın konuşmalarının ardından sahneye çıkan Akalın, Dindar ile bir süre görüştükten sonra sahneden indi. Daha sonra Dindar konserine bir süre daha devam etti ve inince Akalın sahne alarak sevenleriyle buluştu.

haberderecik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu