Yaşam

Boğa Boğa filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Bir Boğa Bir Boğa Film Uyarlaması mı?

Ay İmal imzalı Boğa Boğa filmi yayınlandığı ilk günden itibaren gündeme damgasını vurdu! Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in paylaştığı film, 42. İstanbul Film Festivali kapsamında gösterime girdi. Festivalde Ulusal Yarışma’da yarışacağı öğrenilen “Boğa Boğa” filminin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Onur Saylak oturuyor. Filmin yıldızlarla dolu kadrosu ve Hakan Günday’ın yazdığı dikkat çekici senaryosu sinemaseverlerin ilgisini çekti. Peki Netflix’in iddialı filmi Taurus Taurus konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Boğa filmi ne zaman vizyona girdi?

İşte Boğa filmi hakkında merak edilenler Boğa burcu…

Boğa Boğa filminin konusu nedir?

Boğa Boğa filmi, yıllardır barış arayan İstanbullu Yalın ve Beyza çiftinin yeni bir hayata başlamak için Asosa’ya yerleşmesi ile başlar. İşadamı Lean yaşadığı mali skandaldan uzaklaşarak huzur ararken, hayatı bir anda kabusa dönüşür.

Yalın, Assos’a yerleştiği köyde ilk günden itibaren köy halkından olumsuz tepki alır ve köylüler Yalın’a tehditkar bir şekilde yaklaşır. Bir gencin saldırısına uğrayan Yalın’ın gerçek kimliği ortaya çıkar ve köy halkıyla bilinmeyen bir savaş başlar!

Yalın sonunda düşmanlarının her yerde olduğunu fark eder…

Boğa Boğa Sineması’nda başrolleri hangi oyuncular oynuyor?

Filmin başrol oyuncusu güzel oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Yalın karakterine hayat veriyor. Güzel oyuncu Funda Eryiğit ise Yalın karakterinin Assos’a yerleşen ve huzuru arayan eşi Beyza’yı canlandırıyor.

Boğa Boğa Sinemasının Oyuncuları Kimlerdir?

  • Kıvanç Tatlıtuğ – Yalın

  • Funda Eryiğit – Beyza

  • Gürgen Öz

  • Kerem Arslanoğlu

  • Müge Bayramoğlu

  • Onur Gürçay

  • Onur Akgülgil

  • Aşkın Şenol

  • Hayat Van Eck

  • Şahan Efe Küçük

  • Ahmet Baki Kurtuluş

  • Nadi Güler

Boğa Boğa Sineması Gerçek Hayat mı Uyarlama mı?

Çekimlerine başladığı günden bu yana sinemaseverlerin radarında olan Boğa Boğa sinemasının yönetmen koltuğunda Şahsiyet’in yönetmeni Onur Saylak ödüllü bir yönetmen ve oyuncu.

Filmin senaristi ise ‘Daha Fazla’, ‘Az’, ‘Zamir’, ‘Kinyas ve Kayra’, ‘Zargan’ gibi kitapların yazarı ve yeraltı edebiyatının başarılı yazarlarından Hakan Günday. Boğa Boğa filminin senaryosu çok özgün ve dikkat çekici!

Boğa Boğa Filmi Nerede Çekildi?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in paylaştığı Boğa Boğası filminin çekimleri Çanakkale’nin Assos ilçesine bağlı köylerinde doğa ile iç içe eşsiz bir bölgede çekildi.

Boğa Boğa Sineması İlk Gösterim Ne Zaman?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği gerilim ve dram türündeki Boğa Boğa filmi, 42. İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan’da gösterime girdi.

Boğa Boğa Filmi Ne Zaman ve Nerede Vizyona Girecek?

15 Nisan’da gösterime giren Taurus Taurus filmi, 21 Nisan’da Netflix’te yayınlandı.

İşte Toros Toros sinemasının ilk tanıtımı ?

Boğa Boğa Fragman I “Buraya bambaşka bir adam olmaya geldim ama olmadı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu