Haber

Bu gözler bunu da gördü! Berdan Mardini bu kez Barbie oldu, sosyal medya yıkıldı “Berdan ‘Barbie'”

Sosyal medyada sık sık yeni trendler ortaya çıkıyor. Son zamanlarda sosyal medya platformunda ‘Barbie’ akımı sıkça karşımıza çıkıyor.

Hemen herkesin kullandığı bu trendde simli pembe bir yer üzerinde kocaman Barbie yazısı olan fotoğraflar paylaşılıyor.

Sosyal medyada sıkça görülen bu akıma ünlü isimler de dahil oldu. Ünlüler de Barbie posterinin içine kendi fotoğrafını yerleştirip yayınlıyor.

Bu akıma katılan ünlülerden biri de Berdan Mardini oldu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Mardini, sosyal medyayı kasıp kavurdu.

Geçtiğimiz günlerde kendisini süzgeçli bir bebek olarak paylaşan Berdan Mardini’nin yazdığı “Berdan dandini dandini” sözleri kahkahalara boğuldu.

Son olarak yeni trendden nasibini alan Berdan Mardini de bir hayranının kendisi için yaptığı Barbie trendini yayınladı.

Ünlü oyuncu Berdan Mardini’nin paylaşımına takipçilerinden yorum geldi. İşte Berdan Mardini’nin Barbie ile yaptığı o paylaşım…

Barbie oldu, takipçileri kahkahalara boğuldu!

Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren Berdan Mardini, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini güldürmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu bu kez de sosyal medyada yeni bir akım olan Barbie akımını takibe aldı. Sosyal medya hesabında bir hayranının yaptığı Barbie posteriyle fotoğrafını paylaştı. İşte o yazı!

habercavdir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu