Haber

Dinçel Karşıyaka’ya gitti

TFF 3. Lig 1. Grupta oynadığı 3 maçı kazanamayan Karşıyaka, Play-Off hattından çıktığı maçta teknik direktör Selahaddin Dinçel ile yollarını resmen ayırdı. Tecrübeli teknik adamla Edirnespor deplasmanında aldığı 3-0’lık yenilginin ardından veda kararı alan yönetim, 1.5 yıllık sözleşmesini feshetme konusunda anlaştı. Bu dönemde Karşıyaka’da üçüncü teknik adam arayışı başlarken, takımda görev yapan ikinci teknik direktörle de yollar ayrıldı. Kaf-Kaf’a imza atmadan önce yeşil-kırmızılılarla aynı kümede son 4 periyotta 3 kadroyu 2. Lig’e çıkaran Selahaddin Dinçel, 15. haftada Erman Güracar’ın yerine kulüpte göreve başladı.

Dinçel yönetiminde 11 maça çıkan Karşıyaka, 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Dinçel ile çıktığı 11 maçın 8’inde puan kaybeden İzmir temsilcisi, 3 hafta üst üste 2 kez galibiyet hasreti çekti. Tecrübeli teknik adamla dış sahada 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alamayan Kaf-Kaf, iç sahada 6 maçı 3 galibiyet ve 3 beraberlikle geçti. İzmir temsilcisi Dinçel yönetiminde şampiyonluk yarışındaki rakipleri Yeni Mersin İdmanyurdu, Belediye Kütahyaspor, Belediye Derincespor, Karaköprü Belediyespor ile küme düşme hattındaki Şile Yıldızspor, Eskişehirspor ve Edirnespor hayati puan kaybetti.

FUTBOLCULAR ŞİKAYET ETTİ

Henüz yeni hocasını belirlemeyen Karşıyaka’yı altyapı teknik direktörleri, pazar günü oynanacak 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanına hazırlayacak. Yaklaşık 2 ay önce deplasmanda 1-0 mağlup olan Şile Yıldızspor ile 2 ay önce oynanan maçın ardından Selahaddin Dinçel’in ve o zamandan beri takımda forma giyen birçok deneyimli futbolcunun yıldızlarının yer aldığı deneyimli teknik direktör hakkında. Sezon başında özellikle Kaf-Kaf takımında barışmayan Başkan Turgay Büyükkarcı ile görüşme gerçekleştirdiler. Şikayetçi oldukları öğrenildi. İzmir takımında yaşanan korkunç durumun ardından takımda operasyon olmayacağı belirtildi. Şampiyonluk yarışında 12 puan geride kalarak büyük ölçüde havlu atan Karşıyaka, kalan 9 haftada adını Play-Off’lara yazdırmaya çalışacak.

– izmir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu