Haber

Epic Games’in 340 TL değerindeki bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu.

Popüler dijital video oyunu dağıtım platformu ve video oyunu geliştiricisi Epik Oyunlar , kullanıcılarına üç ücretsiz oyun sunuyor. Ücretsiz oyunları 11 Şubat’a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

EPIC OYUNLAR BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Oynaması ücretsiz olan eylem sporoyunu Against All Odds, iki kez ücretsiz verilen yarış oyunu Horizon Chase Turbo ve aksiyon-macera platform oyunu KAO The Kangaroo Epic Games’te ücretsiz.

Epic Games’in 4 Mayıs’ta verdiği ücretsiz oyunları 11 Mayıs Perşembe saat 18.00’e kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca Epic Games, 11 Mayıs Perşembe günü kullanıcılarına The Sims 4’ün üç paketini içeren ücretsiz bir DLC Paketi verecek.

Her şeye rağmen

Sular kesildi. Kira ödenecek. İş yok. Güçlü olma zamanı. Slaughter League’e girin ve bir dizi çarpıcı ve ölümcül çok oyunculu yarışta her şeye rağmen kazanın. Bu rekabetçi çok oyunculu platform parti oyununda sadece bir kazanan olabilir, arkadaşlıklara elveda deyin!

Ufuk Takibi Turbo

Horizon Chase Turbo, 80’ler ve 90’ların oyunlarından ilham alan bir yarış oyunudur. Bu oyun klasik atari oyununu sonsuz eğlenceyle yeniden yaratıyor. Gazı kökleyin ve keyfini çıkarın!

Kanguru Kao

Kao the Kangaroo eğlence, keşif, macera ve gizem dolu keyifli bir 3D platform oyunudur! Babasının ortadan kaybolmasıyla ilgili sırları ortaya çıkarmak için unutulmaz bir maceraya atılan alıngan kıl yumağı Kao’ya katılın. Tehlikeler, bulmacalar ve düşmanlarla dolu zengin ortamlarda seyahat edecek. Her dönüş, yüzeyin altında köpüren kapalı bir dünyayı ortaya çıkarmanın yanı sıra başka bir ipucunu ortaya çıkarır.

ilgazajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu