Haber

Hazırlık maçları iptal edilen Giresunspor, Kayserispor maçına odaklandı

Muhteşem Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un gelirlerini depremzedelere bağışlamak için oynamayı planladığı Amberçay Eynesil Belediyespor ile Orduspor’un 1967 yılındaki hazırlık maçları iptal edildi. Yeşil beyazlılar tatile giden ve geliri depremzedelere bağışlanacak olan Yukatel Kayserispor maçına hazırlanıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından lige verilen orta zemini yükseltmek için gelirleri depremzedelere bağışlanacak iki hazırlık maçı yapmayı planlayan Giresunspor, 1967 yılında Amberçay Eynesil Belediyespor ve Orduspor maçlarını iptal etmek zorunda kaldı. Lig takvimi belli oldu.

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Amberçay Eynesil Belediyespor ve Orduspor 1967 ile oynanması planlanan hazırlık maçları, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Kayserispor ile oynayacağımız erteleme maçı, TFF’nin diğer haftaların takvimini açıklaması ile birlikte belirlediğimiz maç programımız nedeniyle iptal edilmiştir. Giresunspor-Kayserispor maçı 25 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak. Bu maçın biletleri kategorilerine göre 20 ila 300 lira arasında satışa çıkacak ve elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanacak. Geçen hafta bu maç için çalışmalara başlayan yeşil beyazlı ekip. , teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde hazırlıklarına devam ediyor. Keleş, oyuncularıyla yaptığı antrenman öncesi toplantılarda maçın önemine değinerek sahadan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini anlatıyor. Ligde oynadıkları son 6 maçta 2 puan.

Bu ortamda geçtiğimiz haftalarda muhteşem genel kurul kararı alındı ​​ve maç günü öğlene kadar son toplantı yapılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu