Ekonomi

İnegöl AVM gücünü ikiye katlıyor

Mehmet ÇETİNKAYA/a ​​Gazetesi (BURSA İGFA)
İnegöl’de faaliyet gösteren İnegöl AVM, basın mensuplarına özel iftar verdi. İftar yemeğime katılan Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ülkede derin yaralar bıraktığını söyledi.

PORTATİF TUVALET KATKI

Depremden etkilenen şehirleri ilk andan itibaren güçlendirmek için çalıştıklarını belirten Kahraman, “Kamu kurumlarıyla iş birliği içinde alışveriş merkezlerimizde stantlar kurarak kan bağışına aracılık ettik. Yerel yönetimlerin koordinasyonunda başta ısıtıcı, battaniye, giysi, su ve kuru gıda olmak üzere afet bölgesinde ihtiyaç duyulan ürünlerin ulaştırılmasını sağladık. Deprem bölgesindeki AVM’leri kapattık ve açık otopark alanlarını halkın kullanımına açtık. En büyük ihtiyaçlardan biri olan seyyar tuvaletlerin dağıtımını gerçekleştirdik.”

ŞEHİR MERKEZİ REFERANSI

Bursa’da hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, “Bu yıl açılacak olan ve Bursa’da kurulacak olan yeni Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi ve bölgenin ilk büyük karma yaşam alanı olup, kiraya verilecektir. faaliyetleri üstleniyoruz. Skytower projesinin AVM kiralama faaliyetlerini yürütüyoruz.”

MEDIAMARKT SÜRPRİZİ

İnegöl AVM’nin ilçe ve yakın çevresindeki tek alışveriş merkezi olarak sosyal ve ekonomik hayata değerli katkılar sağladığını anlatan Kahraman, “Yenileme çalışmalarımızın ardından marka çeşitliliğini ve sayısını artırdık. 30’a yakın yeni marka geldi. Mediamarkt ilk kez Kurban Bayramı öncesi kapılarını açacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu