Teknoloji

NBA All-Star yıldızı Karl-Anthony Towns, NBA Infinite’in ikonik oyuncularına katıldı

Level Infinite ve Lightspeed Studios tarafından geliştirilen ve oyunculara kesintisiz bir PvP basketbol deneyimi sunan oyun NBA Infinite, 17 Şubat’ta çıkacak. Tarih yaklaştıkça oyunla ilgili gelişmeler artarken, yıldız basketbolcu Karl-Anthony Towns, 3 kez All-Star seçilerek oyunun ikonları arasında yer aldı.

Dünya çapındaki tüm oyunculara kaliteli bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen oyun şirketi Level Infinite ve dünyanın en başarılı ve yenilikçi oyun geliştiricilerinden biri olan Lightspeed Studios, üç kez All-Star olan Karl-Anthony Towns’ın olacağını duyurdu. NBA Infinite’in ikonik oyuncuları arasında. Oyunculara kesintisiz bir PvP mobil basketbol oyunu deneyimi sunan NBA Infinite’in resmi çıkış tarihi 17 Şubat 2024 olarak açıklandı.

Oyunun çıkış tarihinden kısa bir süre önce duyurulan Towns, yalnızca NBA Infinite’in yüzü olmakla kalmayacak, aynı zamanda De’Aaron Fox, RJ Barrett, Tobias Harris, Andrew WigginsVe Jrue Tatili gibi diğer değerli oyuncularla birlikte oyunda yer alacak. Bu yıldız basketbolcuların her biri oyunun marka elçileri arasında yer alıyor.

 

Karl-Anthony Towns  “NBA Infinite benim gibi rekabetçi”

NBA Infinite’in ikonik oyuncusu olmanın büyük bir onur olduğunu söyleyerek Karl-Anthony Towns“Oyun tıpkı benim gibi eğlenceli, heyecan verici ve oldukça rekabetçi” dedi.

Üç kez NBA All-Star seçilen ve iki kez NBA’de Yılın En Uygun Üçüncü Beşi arasında yer alan Karl-Anthony Towns, 2016’da da Yılın Çaylağı seçildi. 100’den fazla üçlük atan Towns Altı sezon üst üste NBA’in ilk takımı Minnesota Timberwolves tarihinde 11.000 sayı atan ikinci oyuncu oldu ve takımını 2018 ve 2022’de play-off’lara taşıdı. Towns ayrıca NBA tarihinde her ikisini de kazanan ilk oyuncu oldu. Beceri Yarışması (2016) ve 3 Puan Yarışı (2022).

 

NBA Infinite’in duyuruları da özel olacak

NBA Infinite oyuncuları, maçın yıldızlarının yanı sıra deneyimli NBA spikeri Mark Jones’un duyurularının keyfini çıkarabilecek. 2011 ve 2022 NBA Finalleri de dahil olmak üzere NBA’de birçok üst düzey maçın spikerliğini yapan Mark Jones, 1991 – 1996 ve 2007 – 2010 yılları arasında ESPN’in SportCenter’ında NBA Finallerine ev sahipliği yaptı. Jones ayrıca ESPN 3D için 2011 NBA Finallerini de haber yaptı, NBA All-Star etkinliklerine, NBA Draft Piyangosu’na ve State Farm tarafından sunulan NBA Draft’a ev sahipliği yaptı.

NBA Sonsuz,2024’te iOS ve Android cihazlara gelecek, oynaması ücretsiz, taşınabilir bir basketbol oyunu.

 

Lightspeed Studios Hakkında

LIGHTSPEED STÜDYOLARI; Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Singapur, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Japonya, Güney Kore, Yeni Zelanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde ofisleri bulunan lider bir küresel oyun geliştiricisidir. LIGHTSPEED STUDIOS, 4 milyardan fazla kayıtlı kullanıcı için birden fazla platform ve türde 50’den fazla oyun geliştirdi. Tüm dünyada oynanan PUBG MOBILE’ın ortak geliştiricisidir (KRAFTON, Inc. ile birlikte). LIGHTSPEED STUDIOS, kusursuz hikayeleri oyun ve en son teknolojiyle birleştirerek oyun geliştirme sanatını ve bilimini geliştiren tutkulu oyunculardan oluşur. Her yerde, her zaman, birden fazla türde ve cihazda deneyimlemek isteyen oyunculara yeni nesil deneyimler sunmaya odaklanmıştır.

 

Seviye Sonsuz Hakkında

Level Infinite, Tencent’in küresel oyun markasıdır. Nerede ve nasıl oynamak isterlerse oynasınlar, dünya çapındaki tüm oyunculara yüksek kaliteli, sürükleyici oyun deneyimleri sunmayı ve kapsayıcılık, bağlantı ve erişilebilirlik ortamını teşvik eden bir topluluk oluşturmayı amaçlamaktadır. Marka ayrıca geliştirici ağını ve birlikte çalıştığı stüdyoları, oyunlarının gerçek potansiyeline ulaşabilmesi için büyük ölçekli hizmetler ve kaynaklar sağlayarak destekliyor. Level Infinite, PUBG MOBILE, Goddess of Victory: NIKKE ve SYNCED gibi dünya çapında başarılı oyunların yayıncısının yanı sıra Fatshark’ın Warhammer 40,000: Darktide, Funcom’un Dune: Awakening, Inflexion Studious’un Nightingale oyunlarının ve daha birçok oyunun işbirliği ortağıdır. .

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

guneysu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu