Teknoloji

Xbox Game Studios, Fighting Game Killer Instinct için 10. Yıldönümü Güncellemesini Duyurdu

 
Xbox Game Studios tarafından yayınlanan ve Iron Galaxy tarafından geliştirilen dövüş aksiyon oyunu Killer Instinct için 10. yıl dönümü güncellemesi duyuruldu. 2013 yılında piyasaya çıkan yapımın yeni güncellemesi 2023 yılının sonlarına doğru gerçekleşmeye hazırlanıyor.
 
Yeni güncelleme çeşitli iyileştirmeler ve dengeleme değişiklikleri getiriyor
 
 
 
2023’ün sonlarında piyasaya sürülecek olan güncelleme, Xbox Series konsolları için denge değişiklikleri, geliştirilmiş eşleştirme ve 4K desteği içeriyor. Daha fazla bilginin ileriki bir tarihte duyurulacağı güncelleme ile oyuna yeni bir deneyim kazandırılması amaçlanıyor.
 
Klasik dövüş ve aksiyon unsurlarının yer aldığı oyunda diğer dövüş oyunlarında olduğu gibi birçok karakter yer alıyor. Bu karakterlerin her birinin kendine özel vuruşları, komboları ve hareket yetenekleri vardır. Oyunda istediğiniz karakteri seçerek o dövüşçüde ustalaşabiliyor ve birçok karakteri kullanarak geçişler yapabiliyorsunuz.
 
Killer Instinct şu anda Steam ve Microsoft Store üzerinden Xbox One ve PC için kullanılabilir. Steam fiyatı 399,00 TL’den çıkıyor.
 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu