Haber

ABD Senatörü Lindsey Graham’dan skandal Gazze açıklaması: Öldürme konusunda sınırımız yok

Bir televizyon programına katılan ABD’li senatör Lindsey Graham, İsrail’in Gazze’deki sivil katliamlarıyla ilgili skandal açıklamalarda bulundu. “Sivil kayıplar söz konusu olduğunda duracağınız bir eşik var mı?” Graham soruyu “Hayır, hayır” sözleriyle yanıtladı.

ABD SENATÖRÜNDEN SKANDAL SÖZLER

İsrail’in Gazze’deki sivil katliamları devam ederken, ABD Senatörü Lindsey Graham katıldığı canlı yayında skandal açıklamalarda bulundu. İnsanlık dışı açıklamalar yapan Graham, Gazze’de sivillerin öldürülmesini savundu.

ABD Senatörü Lindsey Graham

“SİVİL KAYIPLAR KONUSUNDA DURMAMIZ GEREKEN BİR EŞİK YOK”

Senatör Graham, saf Filistinlilerin ölümlerinin İsrail’in Gazze’de devam eden askeri operasyonunun kapsamını sorgulamasına neden olmayacağını söyledi. Graham, sunucuya İsrail’in Gazze’deki saldırılarıyla ilgili şu soruyu sordu: “Sizin için bir eşik var mı ve ABD hükümetinin ABD’deki sivil kayıplarına bir saniye duralım demesi için bir eşik var mı?” Sorusuna “Hayır, hayır” yanıtını verdi.

“İSRAİL’İN YAPACAKLARININ SINIRI YOK”

“Taktikleri sorgulamaya başladığınız bir nokta var mı?” Graham sordu. Soruyu şu şekilde yanıtladı: “Hayır. İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra biri bize şunu sorsaydı: ‘Japonya ve Almanya’nın dünyayı fethetmemesini sağlamak için ne yapardınız?’ “Sınır var mı? Yahudileri öldürmeye çalışanlara İsrail’in yapması gerekenlerin bir sınırı var mı? Cevap hayır. Sınır yok.”

bogazkale-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu