Haber

Amcası gibi şehit olan Uzman Çavuş Kemal Özek’in son görüntüleri hareketlendi.

Amcası gibi şehit olan Uzman Çavuş Kemal Özek’in son görüntüleri taşındı.

DENİZLİ – Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Denizlili Yüksek Mühendis Çavuş Kemal Özek’in görev başlangıcında çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Silah arkadaşının duygusal bir notla paylaştığı sahneler izleyenleri ağlattı.

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı kapsamında Tepe bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Buldanlı Mühendis Çavuş Kemal Özek’e büyük amcasının adı verildi. 42 yıl önce Kırklareli’nde Pancarköy faciasında şehit olan 65 askerden biri olan Dr. Kemal Özek’in yanına kazılan mezarda dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Özek’in göreve başlarken çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Şehit askerin bir asker arkadaşı tarafından sosyal medyada paylaşılan son görüntüleri izleyenleri gözyaşına boğdu.

Kırsalda görev yaptığı sırada cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, Şehit Uzman Çavuş Kemal Özek’in oldukça keyifli ve gülümsediği anlar yaşandı. Özek’in silah arkadaşı, görselin altında “Seninle çok güzel vakit geçirdik abi. Ruhun şad olsun. Mekanın cennet olsun” şeklinde duygusal bir açıklama paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu