İş

ReBiz Derneği’nin “100. Yılında 1000 Kadın” projesine ING Türkiye’den destek

Toplumsal cinsiyet eşitliğini toplumsal yatırımlarının ana odak noktalarından biri olarak konumlandıran ve kadının iş hayatında güçlenmesine katkı sağlamayı hedefleyen ING Türkiye, kadınların iş hayatında güçlenmesi için çalışmalar yürüten Re-Biz Derneği’nin “100. Yıldönümü”. iş hayatına dönüş. “Yılda 1000 Kadın” projesine destek verdi. Proje kapsamındaki “Yeniden Başla” programı ile de depremden etkilenen kadınları doğru iş imkanlarıyla buluşturmak ve iş arama süreçlerinde onlara destek olmak amaçlanıyor.

Toplumsal cinsiyet eşitliğini toplumsal yatırımlarının ana odak noktalarından biri olarak konumlandıran ve kadının iş hayatında güçlenmesine katkı sağlamayı hedefleyen ING Türkiye, “Re-Biz Derneği’nin 100. Kadınlar çeşitli nedenlerle iş hayatına geri dönüyor. “Yılda 1000 Kadın” projesine takviyeler verdi.

ING’nin program değer ortağı olarak pekiştirdiği ve Cumhuriyetin 100. Yılında 1000 Kadının yetkinliklerini güçlendirmesi ve artırması planlanan proje kapsamında eğitimli ve deneyimli, vazgeçen ya da vazgeçmek zorunda kalan kadınlar çeşitli nedenlerle kariyerleri yeniden iş hayatına hazırlanıyor. Proje, İstihdam Olanakları, Eğitim ve Gelişim Programları, Mentorluk, Kurum Görüşmeleri, Stajlar, Mülakat Koçluğu ve ReBiz Flex gibi farklı programlardan oluşmaktadır.

Beyin sarsıntısından etkilenen kadınlara “Yeniden Başla” Sarsıntı Güçlendirme Programı ile özel destek

Proje kapsamındaki “Yeniden Başla” programı ile 11 ilimizde depremden etkilenen kadınları doğru iş imkanlarıyla buluşturmak ve iş arama süreçlerinde onlara destek olmak amaçlanıyor. Program kapsamında beyin sarsıntısından etkilenen kadınlara Mentorluk, Eğitimler, İş Arama Güçlendirme Programı, Bölge Toplantıları ve iş birliği fırsatları sunulmaktadır. Sosyal yatırımlarında ülkemizin yaşadığı beyin sarsıntısı felaketinin ardından bölgenin toparlanmasına odaklanan ING Türkiye, bu kapsamda “100. Verdiği destekle beyin sarsıntısından etkilenen kadınların istihdam süreçlerine de katkı sağlamayı hedefliyor. “Yılda 1000 Kadın” projesine katkı sağlıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu