Yaşam

Bilgehaneler Gel Kardeşim Sloganıyla Okulları Ağırladı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin markalarından biri haline gelen Bilgehaneler, “Gel kardeşim ol” sloganıyla Selçuklu ilçesindeki Dağdere İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler birlikte çeşitli etkinlikler yaparak keyifli vakit geçirdiler.

Kent çocuklarının akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında hizmet veren Bilgehaneler, sosyal faaliyetlerine de devam ediyor.

İl merkezinde 11, ilçelerde 8 olmak üzere toplam 19’a ulaşan Bilgehaneler, çocukları içeren sosyal ve kültürel faaliyetler yürütmek üzere yürüttüğü projeler kapsamında “Gel Kardeşim Ol” mottosuyla okullara ev sahipliği yapıyor. şehrin. Bu kapsamda Selçuklu ilçesinde Dağdere İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Salahaddin Eyyubi Bilgehanesi öğrencileri, birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek keyifli vakit geçirdiler.

Faaliyetler kapsamında; Bilgehanelerin Mutfak Atölyesinde “Yunus” adlı animasyon filmi izlenirken waffle yapıldı. Playstation oynayan ve ebru çalışması yapan konuk öğrenciler kardeşlerinden ayrı kalırken, Bilgehaneli öğrencileri Dağdere’ye davet ettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu