Teknoloji

Emlak Ofislerinin Değerlendirme Puanları Hepsireal Estate’te!

Türkiye’de gayrimenkulün dijital markası Hepsi Gayrimenkul; Yeni özelliği “Google Office Puanım” ile bir öğe ekler. Uygulama sayesinde Hepsi Emlak’a kayıtlı emlakçıların Google’da kullanıcıların verdiği puanlara doğrudan ulaşmak artık mümkün!

tüm emlak; Düzenli olarak yaptığı pazar araştırmaları ile branşında yeni bir ilke belirlemektedir. İş ortaklarından gelen yoğun talep üzerine emlak ofislerinin kullanıcılar tarafından değerlenmesi talebine karşılık Google’ın bilgi tabanından yararlanmayı tercih eden marka, emlak ofislerinin işletme puanlarını tüm gayrimenkullerde “Google Haritalar” üzerinde görüntülemesine olanak tanıyor. “Google Office Puanım” özelliği sayesinde. Bu sayede yüksek reytingli emlak ofisleri bu başarıları ön plana çıkarmakta ve müşterilerinin gözünde güven tazelemektedir.

Hepsi Emlak, teknolojik altyapısı ve gelişmiş web sitesi sayesinde kullanıcılarına alım, satım ve kiralama konusunda en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor. Hepsiemlak’ın hayata geçirdiği yeni özellikler ile hayalinizdeki rezidansa ulaşmak artık çok daha kolay ve güvenli.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu