Haber

Kartal Belediyesi Filenin Sultanları Şampiyonluğunu Kutladı

Kartal Belediyesi, A Milli Kadın Voleybol takımının 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçında Sırbistan ile karşılaşmasını Neyzen Tevfik Meydanı’na kurulan dev ekrandan canlı yayınladı. Filelerin sultanlarının attığı her sayı vatandaşlar tarafından sevinç çığlıklarıyla karşılandı. Kartallılar, 3-2’lik skorla ülke şampiyonluğuna ulaşan filenin sultanlarının tarihi başarısını coşkuyla kutladı.

Neyzen Tevfik Meydanı’na kurulan dev ekranda ise binlerce Kartal, Filenin Sultanlarına takviye yapmak için meydana geldi. Yaklaşık 2 buçuk saat süren final maçı nefesleri kesti.

3-2’lik skorla kazanılan maç sonunda her yaştan Kartallı, Neyzen Tevfik Meydanı’nda yaptığı yürüyüşle Filenin Sultanları şampiyonluğunu kutladı.

CUMHURBAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL’DEN TEBRİK

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sosyal medya hesabından milli takımı tebrik ederek, “CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşarak ülkemizi bir kez daha gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Mutluyum. Size sahip olmak için, Net’in Sultanları.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu