Haber

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kıskaçlı bölgesinde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Sarız-Kahramanmaraş yol güzergahı üzerindeki Kıskaçlı mevkiinde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ilçe ve kırsal mahallelerde yol, asfalt, kilitli parke, sosyal tesislerin imalat, bakım ve onarımı gibi hizmetlerine kesintisiz devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ihtiyaçları tek tek belirleyerek vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Sarız – Kahramanmaraş yolu güzergahında Kıskaçlı mevkiinde bulunan alanda çalışma yürüttü. Köy Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt çalışması yapılarak tozlu ve topraklı görüntü kaldırıldı. Merkezde olduğu gibi kırsalda da yol konforunu ve güvenliğini artıran büyükşehir belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri için değerli tesislerin bulunduğu Kışçaçlı Mahallesi ve bölgesi, yapılan çalışmalar sayesinde daha çağdaş bir görünüme kavuşurken, bölge turizmine de değerli katkılar sağlandı. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu