Haber

Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Hikmet Çetin: Rahatladığını gördüm, morali iyiydi

kongrede Özgür Özelkarşı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu Ziyarete gelen eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, “Kılıçdaroğlu’nun rahatladığını gördüm. Morali iyi. Bundan sonra olacak her şeyin herkes için hayırlı olmasını diliyorum.” söz konusu.

KILIÇDAROĞLU mağlubiyetin ardından sessizliğe gömüldü

CHP 38 . Olağan Kongre sona erdi. kongrede Özgür Özel Cumhurbaşkanlığı için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu ise kaybetti. Kılıçdaroğlu seçim yenilgisinin ardından sessizliğe büründü.

HİKMET ÇETİN’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Toplantının ardından Serbestiyet’e değerlendirmelerde bulunan Hikmet Çetin, bu hafta ABD’ye gideceği için Kılıçdaroğlu’nun CHP genel başkanlığını devralacağını söyledi. Özgür ÖzelDevir teslim törenine katılamayacağını söyleyerek, öncesinde nezaket ziyaretinde bulundu.

“KILIÇDAROĞLU’NU RAHATLADIĞINI GÖRDÜM”

Kılıçdaroğlu’nu nasıl gördüğünü anlatan Çetin, “Kılıçdaroğlu’nun rahatladığını gördüm. Morali iyi. Bundan sonra olacak her şeyin herkes için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“CHP’NİN DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

Hikmet Çetin, şunları söyledi: “CHP’de değişime ihtiyaç vardı. Bundan sonra İmamoğlu ve Özgür Özel başta olmak üzere tüm CHP’lilerin performansı iktidara karşı muhalefetin elini güçlendirebilir.

“KILIÇDAROĞLU YARIŞTAN ÇEKİLİRSE ÇOK ŞIK OLUR”

Kılıçdaroğlu’nun yarıştan çekilmesi çok şık olurdu. Eğer kürsüye çıkıp Özgür Özel’in elinden tutup havaya kaldırsaydı, bana kıyasla Kılıçdaroğlu’nun tamamı CHP’nin omuzlarında taşıyacaktı. Ama olmadı.”

haberseydisehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu