Haber

Koçarlı Belediyesi Karaağaç İlçesinde Sosyal Tesis İnşaatına Başladı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın talimatıyla Karaağaç Mahallesi’nde çeşitli etkinliklerde kullanılacak düğün salonu, sosyal alan ve sosyal tesisin inşaatına başlandı.

Başkan Kaplan, 500 metrekare alan üzerine yapımına başlanan sosyal tesisin düğün ve sosyal alanı, gelin odası, yemek pişirme, yemek yeme ve bulaşık alanı ile mahallenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti. çevre düzenlemesi ile çocuk oyun alanı da yapılarak mahallede yaşayan çocukların vakit geçirebilecekleri bir yer olacağını sözlerine ekledi. Bunun olacağını söyledi.

Başkan Kaplan ayrıca Karaağaç sosyal tesislerinin inşaatına başlandığını, kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine gireceğini belirtti.

İnşaatına başlanan Karaağaç Sosyal Tesisleri’nde Mahalle Muhtarı İsmail Kaya ve Teknik İşler Müdürlüğü ekipleriyle incelemelerde bulunan ve eksikleri yerinde tespit eden Lider Kaplan, “Vatandaşlarımıza Sosyal Alan oluşturmaya devam ediyoruz. Karaağaç Mahallemizde yapımına başladığımız sosyal tesisimizde incelemelerde bulunduk. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini alarak, “Eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları verdik. Her mahallede olduğu gibi Karaağaç Mahallemizin de çehresi değişiyor. Mahallemizde ihtiyaç duyulan ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda başlattığımız sosyal tesislerle mahallelerimize değer katıyoruz” dedi.

Başkan Kaplan da hiçbir talebe duyarsız kalmadıklarını, Koçarlı Belediyesi’nin tüm birimleriyle ilçenin her türlü ihtiyacını karşılamak için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Toplum alanı ve sosyal tesislerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Mahallemizin sakinleri.” – AYDIN

sandikli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu