Haber

Son dakika haber… Muharrem İnce’den CHP’ye soğuk duş! Seçim kararını açıkladı…

Flaş Haber…Vatan Partisi, Eskişehir, Sakarya, Bilecik ve Yalova ile 9 ilçede belediye başkan adaylarını açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “ “Vatan Partisi olarak kısıtlı imkanlarla her yerde seçimlere katılacağız ve elimizden geldiğince belediyeleri yanımıza katacağız.”söz konusu.

Muharrem İnce’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

“Suriye’de, Irak’ta çocuklarımız şehit oluyor. Asıl sorumlu kim? Amerika Birleşik Devletleri. Bunu Muharrem İnce’den başka söyleyecek kimse yok. Biz ilkeli ve omurga siyasetten yanayız. Kimse yok.” Bizden başka laikliği hatırlayan kaldı.Dersim diye bir ilimiz yok.Var olan.İlimizin adı Tunceli.Kamer Genç bile Dersim demedi Tunceli dedi.Pir Said haindir nokta.

MECLİS’TE TERÖR AÇIKLAMASI

Hiç kimse eşitten aşağı değildir. Bu ülkede herkes donma yemiştir. Terör beyanı Meclis’e geldiğinde “AKP ile aynı A4’te olmayacağım” Söylemeyeceksin. Vatan Partisi Meclis’te olsaydı, İsveç’in NATO üyesi olsaydım, “Evet”Söylemem.

LİBYA İZNİ

Libya kararına ve Mavi Vatan’a evet diyorum. Vatan Partisi olarak biz mültecileri dışarı çıkardık, yurt dışına giden doktor ve mühendisleri içeri aldık. Yetimimizin başını okşayanları, yolda buldukları ekmeği yüksek bir yere koyanları, Haksızlıklar karşısında sessiz kalmayan, ülkenin dürüst ve onurlu insanları Vatan Partisi’ni anlasın. Bizim bir duruşumuz ve ilkelerimiz var. Bu bizim oy oranımızla doğru orantılı değil. Bugün 1, yarın bin olacak.

CHP’Yİ VE MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Bana bölücü diyen CHP seçmenine sesleniyorum. Arkadaşlar biz siyahla beyaz kadar ayrıyız. CHP İsveç’e evet derken ben nasıl ittifak kuracağım, her gün DEM’lenirken nasıl ittifak kuracağım? Bir duruşumuz olmalı. Değişmek başka şeydir, farklılaşmak başkadır. Gençliğimin partisi gitti, başka bir parti geldi. Yarın başka bir yönetim gelecek, sonra tekrar konuşacağız.

Her seçimde oyların çalındığını bağırıp çağıranlar kaybediyordu. İkinci tura çıkarsa savaş çıkar diyenler kaybetti. Yalan haberlere ve sosyal medya trollerine bel bağlayanlar kaybetti.

Bu hükümet Türkiye’yi kötü yönetti. Bu iktidarı değiştirmek için önce bu muhalefeti değiştirmek gerekiyor. Seçim kazanmayı çok iyi bilen bir hükümet var. Ben bu ülkenin üçüncü bir yola ihtiyacı olduğunu söylüyorum. Ne sağı ne solu Atatürk’ün yolu Vatan Partisi’nin yoludur. Seçmen Erdoğan’ı göndermeye hazır. Seçmenler ulusal konularda tutarlılık istiyor. Ülkenin birbirini dinlemeyen iki kutba bölünmüş olması ülkemiz açısından iyi bir şey değil. Türkiye siyasi gelişmelerden, boş sözlerden bıktı. Halkımız bu muhalefete güvenmiyor. Türkiye’nin yeni bir nefese ihtiyacı var. O nefes üçüncü yoldur. Bizim yolumuz Türkiye’yi bölenlerin değil, birleştirenlerin yoludur.

“İSTANBUL’DA 3 ADAYIMIZ VAR”

Türkiye’de toplumun her kesiminden oy alma potansiyeline sahip tek parti Vatan Partisi’dir. İmkanlarımızın olduğu her yerde seçimlere katılacağız. Elimizden geldiğince belediyeleri dahil etmek istiyoruz. Vatan Partisi olarak imkanlarımız kısıtlı olan her yerde seçimlere katılacağız ve gücümüzün yettiği kadar belediyeyi yanımıza katacağız. İstanbul’da 3 adayımız var; Önümüzdeki hafta Merkez Yönetim Kurulu’nda bir kişiyi belirleyip atayacağız. Mehmet Sevigen bu 3 kişiden biri.

Vatan Partisi’nin aday listesi şöyle:

Sakarya’da:Ali Sarı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı:Salih Eskici

Yalova Belediyesi Lider Adayı:Fatih Elönü

Bilecik Belediyesi Lider Adayı:Hüseyin Korkman

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Adayı:Haluk Bozdoğan

Ankara Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı:Mahmut Celal Ünsal

Artvin Kemalpaşa Belediyesi Lider Adayı:Yekta Faik Yılmaz

Aydın Nazilli Belediye Başkanı Adayı:Ali Çetinkaya

Eskişehir İnönü Belediye Başkanı Adayı: Hamdi Tosunoğlu

Bozhöyük Belediye Başkanı Adayı:Talat Halefoğlu

İzmir Bayındır Belediyesi Lider Adayı:Ali Erişen

İzmir Tire Belediyesi Lider Adayı:Nihat Koç

Samsun Canik Belediye Başkanı Adayı:Furkan Güler

haber-bala.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu