Haber

Vatan Partisi’nin çalınan il başkanlığı bulundu… Başkan görevine kavuştu

Vatan Partisi’nin çalınan il başkanlığı bulundu… Başkan görevine kavuştu

Başkan Kılıç, “İl başkanlığımız geldi, bayraklarımızı astık” dedi.

HATAY – Depremin vurduğu Hatay’da, polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla Vatan Partisi’nin çalınan il başkanlığı bulundu. Görevine yeniden başlayan İl Başkanı Kılıç, konteyneri bayraklarla süsledi.

Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar gören Hatay’da binlerce bina yıkıldı. Yüzyılın felaketiyle birlikte Vatan Partisi Hatay İl Genel Merkez Binası da yıkıldı. Memleket Partisi Hatay İl Başkanı Halil Kılıç, partililere ve vatandaşlara hizmet vermek amacıyla Antakya ilçesinde geçici olarak konteynerden yeni il genel merkez binasını kurdu. Geçtiğimiz günlerde Saraykent İlçesi’ndeki konteyner il genel merkez binası çalındı. Lider Kılıç’ın şikayeti üzerine polis ekipleri konteynerin bulunması için çalışma başlattı. Çalınan konteyner, dedektif gibi takip eden polis ekipleri tarafından bulundu. Önder Kılıç, grupların kendisiyle iletişime geçmesinin ardından il merkezi olan konteynırı alarak çalındığı yere geri koydu. Konteynırı parti bayraklarıyla süsleyen Kılıç, il başkanı olmanın mutluluğunu yaşadı. Bahis hakkında; Söz konusu hırsızlığı yapan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

“İl başkanlığımız geldi, bayraklarımızı astık”

Vatan Partisi Hatay İl Lideri Halil Kılıç, il başkanlığının kurulmasında emeği geçen güvenlik güçlerine şükranlarını sunarak, “Konteynerimiz çalındı ​​ama şans eseri bulundu. Emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz, teşekkür ediyoruz. İl başkanlığımız geldi, bayraklarımızı astık. Bayraklarımızı astık, kapılarımızı açtık. İl başkanlığımız burada.” “Bulduğu için mutluyuz. Bir yandan da üzülüyoruz ama kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

haberahirli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu